Persoonlijke Kracht Expert

Wendy Kock

Wendy Kock

Naam: Wendy Kock
Plaats: Nijmegen
Bedrijf: Schitteren in je werk
Website: www.schittereninjewerk.nl
Blauwdruk: Mint, Crème, Lila, Limegroen

Jezelf echt laten zien met betekenisvolle impact.
Werk neemt een groot deel van onze tijd en energie in beslag. Als het niet lekker loopt, heeft dit een negatieve uitwerking op jezelf, jouw collega’s en je dierbaren.

Dit hoeft niet zo te zijn. We kunnen allemaal op onze eigenwijze manier schitteren. Door vol veilige keuzes te maken vanuit onze krachtige talenten én met lef en lol te experimenteren. Vaak jezelf echt te laten zien . aanleiding je swingend naar je werk gaat en je jouw aandacht richt op wat jij wilt toevoegen aan deze wereld. Waardoor je jezelf en de ander laat stralen. Dit noem ik betekenisvolle impact hebben.

Op een luchtige en positieve wijze geweest ik samen met jou een stevig fundament om de door jouw gewenste situatie te bereiken. Al het mooie wat in jou zit, brengen we naar boven. Niet door te werken naar een zogenaamd ‘omslagpunt’, maar juist door op een andere manier naar jezelf, de ander en de context te (leren) kijken en in beweging te komen. De blauwdruk van Personal Power zet ik in bij trajecten.

Ik begeleidde zowel professionals als teams om weer of meer te gaan schitteren. Vanuit mijn ervaring als senior HR-adviseur, grafischgever, coach, trainer, procesbegeleider én mijn talent om creatieve vormverbindingen te maken. Neem gerust contact op met mij op als je jezelf van jouw team meer kleur in jouw loopbaangunt.