Persoonlijke Kracht Expert

Shalini Groffy

Naam: Shalini Groffy
Plaats: Tessenderlo (België)
Bedrijf: Blend-Inn
Website: www.blend-inn.be
Blauwdruk: Lila, Purper, Lavendel, Zalm

Ik ben bezielster van Blend-Inn en woont zo goed als heel haar leven in Tessenderlo.Blend-Inn geeft kleur- en imagoadvies op een nieuwe en verfrissende manier waarbij de seizoentypes verleden tijd zijn!

Ik zorgt er met mijn persoonlijke kracht expertise voor dat jouw verlangens die nu en in de toekomst spelen zich uiten in de juiste kleur, stijl en snit. Kortom is Blend-Inn er om jouw imago te meten, versterken en zichtbaar te maken en dit op een kleur- en stijlvolle manier.

Door middel van de garderobecheck zorgt Blend-Inn voor nieuwe inzichten en verrassende combinaties in jouw kledingkast. Een nieuwe garderobe hoeft dus niet altijd geld te kosten.
Samen met mij trek je naar de winkel en ontvang je professioneel kleur- en stijladvies. Miskopen behoren hierbij tot het verleden!


Met de Persoonlijke Kracht Test bied ik jouw verschillende mogelijkheden om met een helikopterview te kijken naar jezelf, kortom een tool of kompas voor het leven dat zich allemaal vertaalt naar jouw persoonlijke krachtkleuren.

In de Colourtelling workshop ontvang je kleur- stijl- en imagoadvies en kom je meer te weten over jouw persoonlijke uitstraling. Je ontdekt hoe anderen naar jou kijken, welke stijl bij jou past, welke kledij jouw imago doet stralen,… . Kortom, je ontdekt hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander.

Blend-Inn ontvangt iedereen met open armen en is daarentegen genderneutraal.
Voor Blend-Inn is ieder individu bijzonder!