GRATIS

PERSOONLIJKE KRACHT
INTRODUCTIE WORKSHOP

introductie persoonlijke kracht

Gratis Workshop

De Workshop is online. Je neemt deel aan de Workshop via een Zoom meeting. Vooraf maak je de Persoonlijke Kracht Test; de uitslag hiervan wordt tijdens de Workshop besproken.  De Workshop duurt ca anderhalf uur.

max. 10 deelnemers

Eerstvolgende data:

gratis online workshop

Doe mee met de gratis Persoonlijke Kracht Workshop

Ervaar de Persoonlijke Kracht Methodiek en leer hoe je deze ook zelf kunt inzetten voor je klanten.

Deze Workshop is gratis en bedoeld voor coaches, trainers, imago- en branding specialisten die hun eigen persoonlijke kracht willen inzetten om meer leuke klanten aan te trekken.

Coaches, trainers, imago- en branding specialisten die hun klanten willen verrassen met rake, praktische en verdiepende resultaten voor persoonlijke groei.

Deze Workshop is inclusief gratis Persoonlijke Kracht Test: een online vragenlijst met 40 vragen.

Je ontvangt (een deel van) de uitslag van de test tijdens de Persoonlijke Kracht introductie Workshop.

Je maakt niet alleen kennis met je eigen unieke kracht en hoe je die kunt gebruiken om zichtbaar te zijn voor jouw ideale klant, maar je ervaart meteen ook de kracht van de Persoonlijke Kracht-Methodiek en welke meerwaarde die kan hebben voor jou en je bedrijf.

Versterk niet alleen je eigen persoonlijke kracht, maar ook die van je klanten, zodat ook zij vol vertrouwen in het leven staan.

Jannie Boer

PERSOONLIJKE KRACHT

WAT IS PERSOONLIJKE KRACHT?

Persoonlijke Kracht is de kracht die je in je hebt en voort komt uit jouw drijfveren, kwaliteiten, ambities en verlangens.

Het maakt je tot wie je bent. Het maakt je bijzonder!

Als je iets wilt bereiken of betekenen in je leven en in je bedrijf dan vraagt dat om zelfvertrouwen, zelfleiderschap en een effectieve afstemming op de ander.

Wees je bewust van je persoonlijke kracht en unieke kwaliteiten. Dat is de reden waarom je klanten bij jou komen voor advies of training.

Door bewust te kiezen om jouw talenten vol kracht in te zetten, weet je makkelijker doelen te bereiken, houd je meer balans en energie en vergroot je je succes en geluk.

Wil je weten hoe? Dan nodig ik je van harte uit!

Onderscheid jezelf als Ondernemer voor meer succes en impact

introductie workshop

Gratis Workshop

De Workshop is online. Je neemt deel aan de Workshop via een Zoom meeting. Vooraf maak je de Persoonlijke Kracht Test; de uitslag hiervan wordt tijdens de Workshop besproken.  De Workshop duurt ca anderhalf uur.

max. 10 deelnemers

Eerstvolgende data:

JIJ BENT BIJZONDER

DE PERSOONLIJKE KRACHT METHODIEK

Iedereen is bijzonder, of je nu man, vrouw, jong, oud, werknemer, ondernemer, niet werkt of al met pensioen bent. Alles gaat makkelijker en sneller als je dingen doet vanuit jouw bijzondere kracht.

De Persoonlijke Kracht Methodiek maakt de verbinding tussen de binnenkant en de buitenkant – persoonlijkheid en imago. De methodiek legt de nadruk op wat er is. Met een positieve waardering voor jouw kracht en talenten en volop inspiratie om uit te stralen wie jij bent, zodat je kunt werken en leven vanuit jouw allergrootste kracht. 

Deze methodiek is gebaseerd op de filosofie van de Elementen en de psychologie van Kleur, en is gevalideerd met data van duizenden cliënten en veldonderzoek van de Technische Universiteit Eindhoven.

Laat maar zien hoe bijzonder jij bent!