GRATIS

PERSOONLIJKE KRACHT
WEBINAR

gratis online webinar

Schrijf je in voor het gratis Persoonlijke Kracht Webinar. Ontdek wat jou zo bijzonder maakt, hoe je makkelijker keuzes maakt, balans vindt in je leven en hoe je je dromen waarmaakt.

Wat is Persoonlijke Kracht?

Persoonlijke Kracht is de kracht die je in je hebt en die voortkomt uit jouw drijfveren, kwaliteiten, ambitie en verlangens.

Het maakt je tot wie je bent.

Als je iets wilt bereiken of betekenen dan vraagt dat om zelfvertrouwen, effectieve afstemming op de ander en bewustzijn van je eigen kracht en kwaliteiten. Door bewust te kiezen om jouw kracht en talenten in te zetten, weet je makkelijker doelen te bereiken, houd je meer energie en vergroot je je succes en geluk.

bijzondere kracht

Jij bent bijzonder

Soms neem je jouw bijzondere kracht voor lief, vind je deze niet belangrijk of laat je jouw kracht niet zien en dat is jammer. Je hoeft je niet te verstoppen, je mag jouw unieke kracht omarmen en vol trots laten zie wie je echt bent.

Wist je dat je pas wordt gehoord als je wordt gezien?

Daarom is het belangrijk om jezelf vol vertrouwen te laten zien, zodat je makkelijker en sneller contact maakt en communiceert wat jij het liefste wilt.

Persoonlijke Kracht is de kracht die je in je hebt en die voortkomt uit jouw drijfveren, kwaliteiten, ambitie en verlangens.

Het maakt je tot wie je bent.

Als je iets wilt bereiken of betekenen dan vraagt dat om zelfvertrouwen, effectieve afstemming op de ander en bewustzijn van je eigen kracht en kwaliteiten.

Door bewust te kiezen om jouw kracht en talenten in te zetten, weet je makkelijker doelen te bereiken, houd je meer energie en vergroot je je succes en geluk.

Elke kracht is waardevol en bijzonder en jouw kracht mag gezien worden.

Jannie en Pauline

meedoen

Gratis Webinar

Het Webinar wordt gegeven via een Zoomsessie en duurt ongeveer een uur.

Eerstvolgende data:

gratis online webinar

De Persoonlijke Kracht Methodiek

Tijdens dit gratis Webinar maak je kennis met de Persoonlijke Kracht Methodiek, de enige Methodiek die Persoonlijke Kracht meet, versterkt en kleurrijk zichtbaar maakt.

De Persoonlijke Kracht Methodiek maakt op een positieve manier jouw unieke kracht zichtbaar zonder je in een hokje te stoppen. Hierdoor waardeer & ontwikkel je jouw kracht en talenten, zodat jij vol zelfvertrouwen & zichtbaar jezelf bent en makkelijker keuzes maakt en balans vindt in je leven.

Met de Persoonlijke Kracht Test krijg je pijlsnel inzicht in jouw talenten en drijfveren en leer je hoe je jouw unieke kracht zichtbaar maakt. Met deze inzichten ben jij moeiteloos van waarde, weet jij welk pad bij jouw potentieel past en leer je hoe jouw presentatie, personal branding en persoonlijk leiderschap kunt versterken.

De Persoonlijke Kracht methodiek daagt je uit om letterlijk je kracht aan te trekken en te laten zien hoe bijzonder jij bent.

Hierdoor ontwikkel jij jouw persoonlijke kracht én maak je deze in je non-verbale communicatie voor de ander zichtbaar.

Daardoor word je beter gezien, gehoord en gewaardeerd en kun je meer bereiken en betekenen. Wij gunnen het jou om met zelfvertrouwen je droom te leven.

iedereen is bijzonder

De Persoonlijke Kracht Methodiek

Iedereen is bijzonder, of je nu man, vrouw, jong, oud, werknemer, ondernemer, niet werkt of al met pensioen bent. Alles gaat makkelijker en sneller als je dingen doet vanuit jouw bijzondere kracht.

De Persoonlijke Kracht Methodiek maakt de verbinding tussen de binnenkant en de buitenkant – persoonlijkheid en imago. Deze methodiek legt de nadruk op wat er is. Met een positieve waardering voor jouw kracht en talenten en volop inspiratie om uit te stralen wie jij bent, zodat je kunt werken en leven vanuit jouw allergrootste kracht. 

Deze methodiek is gebaseerd op de filosofie van de Elementen en de psychologie van Kleur, en is gevalideerd met data van duizenden cliënten en veldonderzoek van de Technische Universiteit Eindhoven.

Laat maar zien hoe bijzonder jij bent!

meedoen

Gratis Webinar

Het Webinar wordt gegeven via een Zoomsessie en duurt ongeveer een uur.

Eerstvolgende data:

gratis webinar

Je bent welkom als je:

Ontdek jouw sleutel tot succes en geluk en maak kennis met de Persoonlijke Kracht Methodiek

Ontdek wat jou zo bijzonder maakt tijdens het Persoonlijke Kracht Webinar.

Je bent welkom!

Persoonlijke Kracht

De Persoonlijke Kracht Methodiek is uniek:

Het is tijd om groots jezelf te zijn

gratis webinar

Laat zien hoe bijzonder jij bent, je bent het waard!

Tijdens dit Webinar maak je kennis met de 4 stappen van de Persoonlijke Kracht Methodiek. De Persoonlijke Kracht Methodiek bestaat uit 4 stappen. 

Deze 4 stappen vormen de basis om op een gestructureerde & creatieve manier je grootste kracht, unieke kwaliteiten en diepste drijfveren te ontdekken, ontwikkelen en zichtbaar te maken. Zodat je meer impact hebt en het leven leidt waar jij van droomt.

    1. Jouw Verlangen, jouw doel en stip op de horizon
    2. Jouw Powertype, jouw allergrootste kracht
    3. Jouw Blauwdruk, al je kwaliteiten in beeld
    4. Jouw Impact, groots jezelf zijn en meer bereiken en betekenen.

meedoen

Gratis Webinar

Het Webinar wordt gegeven via een Zoomsessie en duurt ongeveer een uur.

Eerstvolgende data: