GRATIS

PERSOONLIJKE KRACHT
MASTERCLASS

gratis online masterclass

Doe mee met de gratis Persoonlijke Kracht Masterclass

Deze Masterclass is gratis voor coaches, trainers, therapeuten en branding specialisten die hun eigen persoonlijke kracht onderscheidend willen inzetten om meer leuke klanten aan te trekken.

Coaches, trainers, therapeuten en branding specialisten die hun klanten willen verrassen met rake, praktische en verdiepende resultaten voor persoonlijke groei.

Hoe onderscheid jij jezelf als ondernemer op een manier die bij jou past en die écht laat zien wie je bent?

Ook als je introvert bent en weerstand voelt om meer zichtbaar te zijn, weet je met de inzichten uit de Persoonlijke Kracht Test welke acties jij kunt nemen om jouw zichtbaarheid te vergroten.

Deze Masterclass is inclusief jouw Persoonlijke Kracht Test waarvan jij de uitslag – de kern van wat jou zo bijzonder maakt – ontvangt in deze Masterclass.

Met praktische, makkelijk toepasbare tips om jouw unieke kracht onderscheidend zichtbaar te maken.

Versterk niet alleen je eigen persoonlijke kracht, maar ook die van je klanten, zodat ook zij vol vertrouwen in het leven staan.

Jannie en Pauline

max 10 deelnemers

Gratis Masterclass

De Masterclasses zijn van 9:30 uur tot 11:00 uur.

Eerstvolgende data:

 

gratis online masterclass

Wat ga ik ontdekken?

In deze interactieve Masterclass maak je kennis met de Persoonlijke Kracht Methodiek en ontdek je in 1 ½ uur wat jou zo bijzonder maakt.

Je krijgt een concreet kleuradvies dat gebaseerd is op jouw persoonlijkheid, zodat jouw branding helemaal bij je gaat passen.

Je zult ervaren dat het echt makkelijk en leuk is om te laten zien wie jij écht bent.

Je ontdekt of de Methodiek een waardevolle aanvulling kan zijn voor jouw trajecten en/of trainingen, omdat je op een positieve, verdiepende manier snel tot de kern komt van je klanten, en waardevolle resultaten kunt bieden.

Als jij van kleur houdt of vernieuwende, creatieve en verdiepende werkvormen zoekt om jouw klanten verder te helpen, dat ontmoeten we je graag tijdens één van de komende Masterclasses.

 

Onderscheid jezelf als Ondernemer voor meer succes en impact

max 10 deelnemers

Gratis Masterclass

De Masterclasses zijn van 9:30 uur tot 11:00 uur.

Eerstvolgende data: