Persoonlijke Kracht Expert

Nicole Bonardt

persoonlijke-kracht-Nicole-Bonardt

Naam: Nicole Bonardt
Plaats:
Nijkerk
Bedrijf:
PUUR Stemkracht
Website:
www.puurstemkracht.nl
Blauwdruk:
Petrol, Cerise, Turkoois, Cyaan

PUUR Stemkracht

Hoi, ik ben Nicole Bonardt uit Nijkerk en met mijn bedrijf PUUR Stemkracht train ik eigenzinnige creatieve ondernemers om met pure stemkracht zichzelf te presenteren zodat ze gezien en gehoord worden en 100% vrij zichzelf zijn!

Een bewuste stemzorg is belangrijk voor iedereen die veel met zijn stem bezig is. Als (beroeps)spreker is je stem een ​​belangrijk instrument en van grote waarde! Een topsporter werkt dagelijks aan zijn training en doet erg zijn best om zijn lichaam gezond te houden. Alles staat in het teken van de prestatie die de sporter zal bereiken. Dat brengt ook voor jou als gebruiker van je stem! In het algemeen besteden we te weinig tijd en energie aan onze stem, ademhaling & houding. Je merkt pas hoe belangrijk je stem is wanneer er problemen ontstaan ​​en je niet meer lekker kan zijn wie je wilt zijn.

Op dat moment ben ik er voor jou!

Tijdens stemcoaching krijg je je verhaal over je stem & presentatie, en hoe je je authentieke stem optimaal kunt gebruiken waardoor je verhaal jouw verhaal met kracht kunt vertellen én je vergelijkbare verbinding maakt met anderen.

Heb je interesse in Stemcoaching of interesse voor Persoonlijke Kracht?

Stuur mij een mail of bel voor een kennismakingsgesprek. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel!