Nellinda van Egmond

persoonlijke-kracht-Nellinda-van-Egmaond

Naam:  

Plaats:  

Bedrijf:  

Website:

 Blauwdruk: 

Nellinda van Egmond

Katwijk

Kleur Bekennen

www.nukleurbekennen.nl

Groen, Olijfgroen, Lime, Cyaan, Bordeaux

Jou helpen en inspireren zelf te zien hoe mooi je bent en waarmee jij op je mooist bent dat is mijn passie. Zodat jij stevig(er) in je schoenen staat en jouw omgeving laat zien wat een W.O.W. mens jij bent. Niet om naast je schoenen te gaan lopen, maar om deze wereld een beetje mooier te maken met jouw kwaliteiten en talenten. Ik zie zoveel onzekerheid, niet weten wat je staat, niet weten hoe je je het beste kan kleden, zelf niet zien hoe mooi je bent, minderwaardigheid. Vroeger gold dat ook voor mij. Daardoor blokkeerde ik, durfde ik dingen niet, gebruikte ik mijn talenten niet. Kortom erg onzeker. En dàt zijn gemiste kansen. Gelukkig dat kan en is nu anders. En dat gun ik jou ook. Je kunt leren om anders naar jezelf te kijken. Wat mij is gelukt dat kan jij ook en ik help je daar graag bij. Maak nu een afspraak en Beken Kleur, zodat jij de eerste stap zet naar jouw W.O.W. dus de (beste) versie van jezelf. PS: Met mijn bedrijf Kleur Bekennen werk ik op aanvraag ook in jouw bedrijf. Ga jij samen met je collega’s de uitdaging aan dan leer je elkaar beter kennen met ieders unieke persoonlijke kracht. Je gaat elkaar meer waarderen en dat zorgt voor een betere werksfeer en productiviteit.