Martine Schultze-van Dijk

Martine Schultze

Naam: Martine Schultze-van Dijk
Plaats: Doesburg
Bedrijf: CreaTineDesign
Website: www.creatinedesign.nl
Blauwdruk: Mint, Petrol, Turkoois, Crème

Mijn passie ligt bij het creatief ontwerpen in beeld en taal. Met naam nieuwe logo´s creëren en vernieuwen voor de ondernemende zzp’er. Maar ik miste verdieping die mijd onderscheidend maakte. Na een zoektocht kwam Home of Power op mijn pad. Dat was wat ik nog miste: Een methodiek die persoonlijkheid en kleur samenbracht.

Tijdens het zelf ondergaan van de Personal Power Methodiek kwam ik tot de conclusie dat ik met deze prachtige tool niet alleen voor de zzp’er een persoonlijk krachtig merk kon ontwerpen, maar ook van betekenis kan zijn voor de 40+er die op een kruispunt staat in het leven. Een punt waar ik ook heb gestaan ​​en waarvan ik dacht: “Wat wil ik eigenlijk?”, “Waar krijg ik energie van?” nl “Wat maakt mij gelukkig gelukkig?”

De Personal Power Methodiek gaf mij bevestiging dat ik de juiste keuze had gemaakt en gaf mij ook nieuwe verlichting over mijn verlangen en mijn kracht. Hoe ik de dingen vanuit een natuurlijke flow doe. En hoe ik mijn natuurlijke kracht nog krachtiger kan maken, zodat ik mijn verlangen bereik. Vol energie, geluk en succes. “Ik ontwerp mijn eigen leven”, dat is wat de Personal Power Methodiek mij heeft opgeleverd. En dat wens ik iedereen toe.

Graag laat ik jou zien welke eigenschappen jij bezit en hoe je deze nog krachtiger kunt inzetten, zodat je keuzes maakt waar jij ook elke dag positieve energie van krijgt. Ik inspireer, innoveer en bewonder jouw unieke en vertrouwde merk.

Woord de kleurrijke persoon die je wilt aantrekken!