Persoonlijke Kracht Expert

Marloes Welberg

Naam: Marloes Welberg
Plaats: Borne
Bedrijf: creatief coaching
Website: www.marloeswelberg.nl
Blauwdruk: Petrol, Okergeel, Mint, Turkoois

 

Marloes Welberg de creatieve kleurencoach

Iedereen is creatief, maar we zijn beoordeeld op het product. Als kind kregen we cijfers voor de creatieve opdrachten, waardoor veel mensen nu zeggen:” Ik kan niet tekenen, schilderen! Ik ben niet creatief”. Dat doet iets met je zelfvertrouwen en wat je vindt van jezelf. Kleur verteld jouw je ware verhaal. Wat zijn je talenten, je verlangens en wat is die stip op de horizon?

Het onbewuste, bewust maken. Kleur is een taal die zo mooi is als je deze begrijpt.

Ik coach vrouwen om hun creativiteit te laten stromen, uit je hoofd naar je gevoel. Daar helpt kleur je bij om je ware ik zichtbaar te maken. Iedereen is weleens onzeker, maar onzekerheid is ook een stemmetje die zegt dat je iets niet kan. Maar jij bent bijzonder en hebt talenten die een ander niet heeft.. Zullen we deze is gaan onderzoeken?

Wil jij weer voelen en ervaren wie jij echt bent? Wat mag er weer gaan stromen? En durf jij te experimenteren met de kleuren die op jouw pad komen?

Mijn powertype is petrol; de creatieve denker. Ik ben op mijn plek als ik creatief en ontwikkelingsgericht denken combineer met een planmatige aanpak. Ik geloof dat creativiteit, verandering en vernieuwing de wereld mooier zullen maken. En jij?