Persoonlijke Kracht Expert

Kristin Verreth

persoonlijke-kracht-Kristin-Verreth

Naam: Kristin Verreth
Plaats:
Balen
Bedrijf:
In Statèra
Website:
www.in-statera.be
Blauwdruk:
Olijfgroen, Smaragd, Vanillegeel, Rose

In Statèra

Mijn naam is Kristin en ik help jou om op een kleurrijke manier je innerlijke kracht te ontdekken, zodat jij je vanbinnen net zo zelfzeker kan voelen, als je aan de buitenkant uitstraalt.

Mijn hobby’s zijn wandelen, lekker uit eten gaan en ik hou vooral van plezier maken en genieten van het leven.

Als kind was ik net als Pipi Langkous, dat stoere meisje dat heel graag aan de wereld wilde laten zien dat je best jezelf mag zijn en met hetzelfde peperkoeken hart als Pipi, die steeds klaar stond voor anderen. Keek jij wel eens met aandacht naar welke kleuren zij heel vaak aan had? Ja hoor, groen en oranje! Een meisje dat verbinding tot stand kon brengen en dit met plezier in het leven

Precies die kleuren die ook in mijn Persoonlijke Kleuren terug komen.

Hoe mooi is het niet als je gewoonweg jezelf mag zijn en dit op een zelfzekere, positieve en kleurrijke manier.

Vanuit mijn powertype is olijfgroen, De Vitale Verbinder, kan ik heel goed naar je luisteren en begeleid ik jou heel graag vanuit mijn hart, om op een positieve en kleurrijke manier jouw innerlijke kracht weer in balans én in verbinding te brengen met wat je uiterlijk uitstraalt. Dit doe ik graag op een schenkende en rustige manier en vooral met heel veel passie.

Naast 1 op 1 begeleiding, begeleid ik ook heel graag groepen tijdens workshops. Hier gaan we dieper in op de kracht van kleur en hoe jij op een positieve manier gezien wordt door de ogen van de ander.

Kom je niet graag in groep, maar wil je liever met familie, vriendinnen of partner elkaar op een andere manier leren kennen? Ook dan zijn jullie van harte welkom!