KENNISMAKEN MET PERSOONLIJKE KRACHT

PERSOONLIJKE KRACHT

KENNISMAKEN?

ONTDEKKEN WAT PERSOONLIJKE KRACHT VOOR JOU KAN BETEKENEN

De Persoonlijke Kracht Methodiek kan jou veel brengen, maar hoe weet je of de Persoonlijke Kracht Methodiek net zo goed bij jou past als dat wij vinden?

Dit kun je ontdekken door deel te nemen aan het gratis webinar, door ons boek te lezen, of door een gratis MatchCall aan te vragen.

het gratis webinar

Persoonlijke Kracht Webinar

Ontdek in een uur wat Persoonlijke Kracht voor jou kan betekenen.

  • Is de Persoonlijke Kracht Test iets voor mij?

  • Welk Persoonlijke Kracht Profiel kan ik het beste kiezen?

  • Zou de Persoonlijke Kracht Opleiding iets voor mij zijn?

  • Kan Persoonlijke Kracht mij echt verder helpen?

Online De Persoonlijke Kracht Webinar kun je online bijwonen via een Zoom Meeting. Je ontvangt op tijd de link naar de meeting waar je dan eenvoudig mee kunt aansluiten tijdens het webinar. Heb je het Webinar gemist? Dan krijg je de mogelijkheid om later terug te kijken.

LAAT ZIEN HOE BIJZONDER JIJ BENT

ons boek

Heb je meer inzichten nodig?

Wil jij jouw grootste kracht en kern ontdekken ? 

Wil jij laten zien wie jij bent en wat jij wilt?

Wil jij helemaal achter jouw waarde gaan staan?

Dan is het boek “Kleur jouw Kracht” voor jou bedoeld. In dit boek vind je volop inspiratie voor jouw persoonlijke en zakelijke groei, met volop kleurrijke tips voor talentontwikkeling en personal branding om zo jouw kracht te versterken.

Dit boek is voor krachtzoekers en kleurliefhebbers, voor iedereen die antwoord zoekt op de essentiële vraag “wie ben ik?” en voor iedereen die meer zichtbaar wil worden én voor ondernemers die vanuit hun authentieke kracht willen ondernemen.

Jannie en Pauline

LAAT ZIEN HOE BIJZONDER JIJ BENT

even bellen?

1 op 1 gesprek

Hoe past de Persoonlijke Kracht Methodiek het beste bij jou? Hoe zet jij jouw Persoonlijke Kracht het beste in voor jezelf, jouw bedrijf en je toekomst? 

Daar komen we het best samen achter tijdens een 1 op 1 telefoongesprek met Jannie Boer, waarin jullie samen de mogelijkheden bespreken.

Plan zelf het moment in onze kalender, laat je telefoonnummer achter en we maken tijd voor je vrij om even met je te bellen over de mogelijkheden.

We horen graag van je! Neem contact met ons op via info@persoonlijkekracht.nl, benader ons via social media of plan zelf een ‘MatchCall” in!