KENNISMAKEN MET PERSOONLIJKE KRACHT

PERSOONLIJKE KRACHT

KENNISMAKEN?

ONTDEKKEN WAT PERSOONLIJKE KRACHT VOOR JOU KAN BETEKENEN

De Persoonlijke Kracht Methodiek kan jou veel brengen, maar hoe weet je of de Persoonlijke Kracht Methodiek net zo goed bij jou past als dat wij vinden?

Dit kun je ontdekken door deel te nemen aan de gratis Introductie Workshop, door ons boek te lezen, of door een gratis MatchCall aan te vragen.

De Gratis Workshop

Persoonlijke Kracht Introductie

Ontdek in een uur á anderhalf uur wat Persoonlijke Kracht voor jou en jouw bedrijf kan betekenen.

  • Is de Persoonlijke Kracht Test iets voor mij en mijn bedrijf?

  • Zou de Persoonlijke Kracht Opleiding iets voor mij zijn?

  • Kan Persoonlijke Kracht mij echt verder helpen?

Online en inclusief Test! De Persoonlijke Kracht Introductie Workshop kun je online bijwonen via een Zoom Meeting. Je ontvangt op tijd de link naar de meeting waar je eenvoudig mee kunt aansluiten tijdens de Workshop. Ruim op tijd ontvang je van ons de uitnodiging om de test (gratis!) te maken. De test maak je eveneens online.

LAAT ZIEN HOE BIJZONDER JIJ BENT

ons boek

Heb je meer inzichten nodig?

Wil jij jouw grootste kracht en kern ontdekken ? 

Wil jij laten zien wie jij bent en wat jij wilt?

Wil jij helemaal achter jouw waarde gaan staan?

Dan is het boek “Kleur jouw Kracht” voor jou bedoeld. In dit boek vind je volop inspiratie voor jouw persoonlijke en zakelijke groei, met volop kleurrijke tips voor talentontwikkeling en personal branding om zo jouw kracht te versterken.

Dit boek is voor krachtzoekers en kleurliefhebbers, voor iedereen die antwoord zoekt op de essentiële vraag “wie ben ik?” en voor iedereen die meer zichtbaar wil worden én voor ondernemers die vanuit hun authentieke kracht willen ondernemen.

Jannie en Pauline

LAAT ZIEN HOE BIJZONDER JIJ BENT

even bellen?

1 op 1 gesprek

Is de Persoonlijke Kracht Methodiek iets voor jou?

Hoe zet jij jouw Persoonlijke Kracht het beste in voor jezelf, jouw bedrijf en je toekomst? 

Daar komen we het best samen achter tijdens een 1 op 1 telefoongesprek met Jannie Boer, waarin jullie samen de mogelijkheden bespreken.

Plan zelf het moment in onze kalender, laat je telefoonnummer achter en ik maak tijd voor je vrij om even met je te bellen over de mogelijkheden.

We horen graag van je! Neem contact met ons op via info@persoonlijkekracht.nl, benader ons via social media of plan zelf een ‘MatchCall” in!