Persoonlijke Kracht Expert

Kathleen Callewaert

Naam: Kathleen Callewaert
Plaats: 
Kortrijk – België
Bedrijf: 
Soulmate4life
Website: 
www.soulmate4life.be
Blauwdruk: Magenta,Purper, Kobalt, Cerise

 

Met een achtergrond als zaakvoerster van een succesvolle modeboetiek in hartje Kortrijk en een rugzak aan opleidingen rond styling en persoonlijkheden heb ik duizenden dames mogen helpen en begeleiden om stralend voor de dag te komen.

Op vandaag werk ik als personal- & singlecoach en relatiebemiddelaar. Ik streef ernaar om anderen te ondersteunen om hun persoonlijke uitdagingen te overwinnen en hen in hun proces van zelfrealisatie te begeleiden.

Door zelfreflectie en met een neutrale heldere blik worden jouw kernkwaliteiten in beeld gebracht.

Je wordt bewust van jouw vaardigheden, sterke en minder sterke punten, terwijl je in je ware kracht staat. Die kracht gaan we nog versterken met jouw elementen en kleuren die jou nog zichtbaarder maken.

Inzicht in jezelf is essentieel in geluk. ME-Time is de sleutel tot IN-ZICHT.

Wordt de beste versie van jezelf door wat vanbinnen zit naar buiten te brengen. Door de kledij en kleuren te dragen die bij jou passen én te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, ontmoet je vol zelfvertrouwen jouw zielsverwant, jouw passie, jouw kwaliteiten, jouw uitdagingen. Naast een diepgaand gesprek over jouw persoonlijkheid, je kleurenpalet, jouw elementen en de mogelijke combinaties zal je stralen als geen ander. We creëren samen een stijl voor jou die echt bij je past, waar jij gelukkig van wordt!

Om iemand te doen groeien zijn twee zaken essentieel nl. “Ondersteuning en Uitdaging”.

Ontdek de verschillende stylingformules of neem vrijblijvend contact om kennis te maken en te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen.