Persoonlijke Kracht Expert

Karin Ebben

persoonlijke-kracht-Karin-Ebben

Naam: Karin Ebben

Plaats: Vortum-Mullem

Bedrijf: KindOpWeg

Website: www.kindopweg.nl

Blauwdruk: Turkoois, Vanillegeel, Olijfgroen, Roze

 

KindOpWeg

Als vrouw kom je er onherroepelijk in: de overgang. Vaak veroorzaakt als een periodemet lichamelijke klachten, stemmingswisselingen en vermoeidheid.

Kortom: een periode die je liever dan wilt slaan. Maar wat als je die overgang zou kunnen omarmen, waardoor je je krachtig en energiek voelt en een duidelijk doel in je leven hebt?

Dat is voor mij een missie geworden, omdat ik erin geloof dat elke vrouw vol levenslust in het leven kan staan, zodat ze kunnen genieten van alle mooie veranderingen die de overgang ook met zichzelf meebrengt. Op weg naar een nieuwe en boeiende versie van jezelf!

Hiermee wil ik vrouwen coachen via een inspirerend traject, dat we samen precies op maat maken: ‘Weer op weg met Karin’! Dit kan in mijn praktijk van online zijn, net wat bij je verleden.

De rode draad hierin is de Persoonlijke Kracht Test. Deze ontmoetingen hoe bijzonder en krachtig jij bent en brengt op een positieve manier jouw talenten, drijfveren en verlangens in beeld.

Samen gaan we op weg om de op duurzame manier te vertalen naar de praktijk: hoe kun jij jouw krachten en talenten inzet om te bereiken wat jij graag wilt? Met als doel dat je weer schijntd het leven omarmt!

Meer weten over wil je zo’n krachtig traject doen? Kijk dan snel op mijn website.