PERSOONLIJKE KRACHT

Jannie Boer

VOL VERTROUWEN JEZELF ZIJN ONDERNEMEN IN BEWEGING

jannie boer

Over Jannie

Mijn naam is Jannie Boer, ik ben al bijna 40 jaar getrouwd met Jan en moeder van 2 prachtige dochters; Marni en Silke.

Ik ben inmiddels al meer dan 30 jaar ondernemer.

Ik ben de motor achter Persoonlijke Kracht en ik help je graag de beste versie van jezelf zichtbaar te maken, zodat je de allerleukste klanten aantrekt en een bloeiend bedrijf kunt neerzetten!

Jij bent bijzonder…

Al mijn kennis, ervaring én mijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten zien hoe bijzonder ze zijn, heeft ervoor gezorgd dat ik inmiddels werk met een Team van ruim 150 coaches, trainers, therapeuten en branding specialisten.

Samen met mij hebben zij mijn missie werkelijkheid laten worden.

LAAT ZIEN HOE BIJZONDER JIJ BENT

Over Persoonlijke Kracht

Tijdens een training ‘coachen met Kleur’ in Rotterdam ontmoette ik Pauline van de Veeken.

Met Jannie uit Vlissingen en Pauline uit Bergen op Zoom was carpoolen een logische en gezellige oplossing.

Tijdens deze ritjes was de vraag die ons allebei bezighield: hoe verbinden we de binnenkant aan de buitenkant?

Ofwel hoe geven we een passend imago en branding advies dat past bij je persoonlijkheid.

Door onze klik en deze vraag is de Persoonlijke Kracht Methodiek ontstaan. 

Inmiddels wordt Persoonlijke Kracht door mij (Jannie) gedragen en is Pauline een stille maar nog steeds drijvende kracht voor Persoonlijke Kracht.

kenmerken

Dit kenmerkt Jannie Boer

speciaal voor jou

Ik ben er speciaal voor jou als

De Kracht die mij zo Bijzonder maakt

jannie boer

Persoonlijke Ervaring Jannie

De ontdekking van een chronisch ziekte: MS, ik zakte letterlijk door mijn benen en was mijn kracht en mezelf kwijt. Ik was letterlijk verlamd en mijn wereld stortte in. Wie zit er nog op mij te wachten? Wat ben ik nog waard? Kinderen krijgen is voorgoed voorbij.

Ik heb op een gegeven moment naar mezelf gekeken en geconstateerd dat als ik zo verder zou gaan niet zou leven vanuit mijn kracht. Ik was zelf degene die mijn groei en een waardevol leven in de weg zat.

DUS: Weg met het slachtoffer zijn, aan de slag met mijn voeding, lijf, gewoontes en de keuze gemaakt om voor mezelf te beginnen als ondernemer.

Nu ben ik al meer dan 30 jaar succesvol ondernemer, loop ik elke dag minimaal 1 uur en let ik nog steeds elke dag op mijn voeding en koester ik mijn gezondheid. Ik ben de spil van mijn gezin met 2 dochters en het inspirerende en krachtige voorbeeld voor ondernemers met een chronische ziekte. Alles is mogelijk als jij maar vertrouwt op je unieke zelf.

Jannie

Werkervaring Jannie

Ieder mens is bijzonder en heeft unieke talenten en diepgevoelde drijfveren. Elke Persoonlijke Kracht is waardevol – er is geen goed of fout. En met jouw grootste kracht en prachtige talenten kun jij bereiken en betekenen waar jij van droomt en een bijzonder leven leiden.

Tenminste … Als je niet steeds over jezelf twijfelt. Als je je niet steeds met anderen vergelijkt.

Als je keuzes maakt die passen bij wie je bent. Als je omarmt wie jij bent. Als je gaat staan en uitdragen wie jij bent en wat jij wilt. Als jij zichtbaar en hoorbaar bent. En helemaal die beste versie van jezelf bent.

jannie

Als je mij, Jannie, goed zou kennen zou je weten dat:

Ik met mijn man en beide dochters elk jaar meedoe met de voorrondes van de Nederlandse Kampioenschappen Legpuzzels. Ons record staat op anderhalf uur voor een Puzzel van 1000 stukjes van Jan van Haasteren. Voor ons als gezin is dit heel speciaal omdat we alle 4 onze eigen unieke kwaliteiten kunnen inzetten. Deze uitdaging zorgt voor heel veel gezelligheid, plezier en een echt samen gevoel als gezin. Samen staan we sterk.

Ik houd van Stedentrips maken samen met mijn man. Ons favoriete vakantieland is Amerika. Als het even kan ben ik regelmatig te vinden in een ander deel van Amerika. Onze beide dochters hebben er gestudeerd en ik probeer er regelmatig naar toe te gaan. De enorme ruimte, de indrukwekkende natuur, de kleurrijke mensen en de positieve can-do mentaliteit voelen als thuiskomen voor mij.

Ik ben in weer en wind op het strand in Vlissingen te vinden om heerlijke wandelingen te maken langs het water en door de duinen te struinen. De zee brengt mij rust en ruimte. In de zomer fiets ik graag door de Nederlandse bossen op mijn E-Bike samen met mijn man. De bossen brengen mij vrijheid en het onbekende ontdekken. Wat zit achter de volgende bocht?

Op zondag komen de kinderen en onze favoriete bezigheid naast lekker eten is spelletjes doen en vooral kaarten. 10 op en neer is waar we mee beginnen en eindigen, want we zijn er allemaal dol op. We zijn allemaal fanatiek en willen graag winnen (van elkaar).

ons boek

Heb je meer inzichten nodig?

Wil jij jouw grootste kracht en kern ontdekken ? 

Wil jij laten zien wie jij bent en wat jij wilt?

Wil jij helemaal achter jouw waarde gaan staan?

Dan is het boek “Kleur jouw Kracht” voor jou bedoeld. In dit boek vind je volop inspiratie voor jouw persoonlijke en zakelijke groei, met volop kleurrijke tips voor talentontwikkeling en personal branding om zo jouw kracht te versterken.

even bellen?

1 op 1 gesprek

Hoe zet jij jouw Persoonlijke Kracht het beste in voor jezelf, jouw bedrijf en je toekomst? 

Als jij op zoek bent naar verdieping voor de volgende stap in je bedrijf, dan maken we graag een vrijblijvende afspraak met je.

Tijdens een 1 op 1 telefoongesprek bespreken we samen jouw mogelijkheden en beantwoorden we graag je vragen.

Plan zelf het moment in onze kalender en we maken tijd voor je vrij om even met je te bellen over de mogelijkheden.