HET TALENT PROFIEL

LAAT ZIEN HOE
BIJZONDER JIJ BENT

het talent profiel

Wil je weten wat jouw talenten zijn?

Sta je voor een belangrijke keuze?

De enige die jouw dromen waar kan maken, ben jij …

Jij bent bijzonder, jij bent onbeperkt in je mogelijkheden.
Jij kunt de dromen die je hebt én die van anderen waarmaken.

Wat je daarvoor nodig hebt is een duidelijk doel, vertrouwen in jezelf, de moed om actie te nemen, keuzes te maken en te leren van wat er gebeurt.

Dit lukt je makkelijker en sneller als je je omringt met mensen die je liefdevol ondersteunen en altijd in je geloven.

Daardoor kun jij bereiken wat je voor ogen hebt en wat jij het allerliefste wilt.

Jij kunt met jouw talenten positief bijdragen aan een betere wereld waarin jij van betekenis bent.


Ontdek dit met de Persoonlijke Kracht Test!

VERGROOT JE IMPACT DOOR TE LATEN ZIEN WIE JIJ BENT Met jouw unieke kracht maak jij een onvergetelijke indruk en trek jij mensen aan die jouw droom delen.

Jannie en Pauline

PERSOONLIJKE KRACHT

Wat ga je ontdekken?

1. Jouw stip op de horizon
Jouw verlangen geeft positieve energie en een duidelijke richting om het leven van jouw dromen vorm te geven.

2. Jouw grootste kracht
Jouw Powertype is de kern van wie jij bent. Deze geeft inzicht in hoe jij het liefst de dingen doet en wat jouw grootste talent is. Jouw Balanstype is jouw sleutel tot succes.

3. Jouw blauwdruk voor succes en geluk
Jouw blauwdruk is het totaalplaatje van wat jou zo uniek en bijzonder maakt, welke waarden belangrijk voor je zijn en hoe je die vol vertrouwen inzet.

4. Jouw impact
Welke talenten je nog meer hebt en hoe jij jezelf vol vertrouwen presenteert. Inspiratie voor meer impact met je communicatie en leiderschap.

HET TALENT PROFIEL

MET JOUW TALENTPROFIEL HEB JE GOUD IN HANDEN

Woord en beeld voor de communicatie van wie jij bent

Voor social media, sollicitaties of kennismaking, kun je in slechts enkele woorden, versterkt door beeld en jouw uitstraling in een paar seconden communiceren wat jouw grootse kracht is en welk scala aan talenten jou zo bijzonder maakt.

Helderheid in wat bij jou past

Doordat jij exact weet wat jij het beste kunt, hoe jij het liefste de dingen aanpakt en wat jouw belangrijkste waarden zijn, kun je elke belangrijke keus in het leven makkelijker maken. Keuzes t.a.v. relaties, werk, hobby’s of zingeving.

Zelfinzicht, zelfwaardering en zelfvertrouwen

Of je nu extravert of introvert bent, jij weet wie jij bent en waarop jij mag vertrouwen. Daardoor kun je in elke setting jezelf zijn en hoef je je niet anders voor te doen dan je bent.

Inspiratie voor groei en ontwikkeling

Gemotiveerd door een heldere stip op de horizon kun je gericht dat deel van jouw talenten de aandacht geven, zodat je weet hoe je jouw dromen sneller waar te maken.

Het kost je slechts een half uur om te ontdekken wat jou zo bijzonder maakt

Ontdek dit met de Persoonlijke Kracht Test

HEt talent profiel

Waaruit bestaat het Talentprofiel?

  • Ontdek hoe bijzonder jij bent en laat al je talenten groeien en bloeien.
  • Je ontvangt na het maken van 40 online vragen diverse praktische tips voor de volgende stap in je leven het complete digitale rapport van 63 pagina’s.
  • Jouw Verlangen, hoe je succesvol je droom leeft en de beste versie van jezelf zichtbaar maakt.
  • Jouw Powertype, jouw allergrootste kracht, hoe je die stap voor stap in beeld brengt en authentiek zichtbaar maakt.
  • Jouw Balanskracht, hoe je deze kunt inzetten als sleutel tot succes.
  • Jouw Personal Branding advies met volop praktische kleur en imago tips voor een uitstraling die past bij jouw persoonlijkheid.
  • Jouw styling tips met adviezen voor kleur, vorm, stof, contrast, accessoires en dessins.
  • Jouw Blauwdruk, hoe je al je unieke talenten en drijfveren in beeld brengt.
  • Jouw Impact, hoe je groots jezelf bent en al je idealen kunt leven.
  • Jouw materialenpakket: een digitaal werkboek en 4 delige videoserie om alles zelf in stappen te implementeren.

persoonlijke kracht coach

Grietje Jongsma vertelt

Grietje is 1 van de coaches die met de Persoonlijke Kracht Methodiek werkt. 

Wil je weten of de Persoonlijke Kracht Methodiek ook voor jou werkt? Plan een MatchCall zodat we dit samen kunnen bespreken.

FAQ

Veel gestelde vragen

Dit is wat anderen zeggen:

Katrien de Vlieger

Katrien de Vlieger

“Mijn grootste kracht en Powertype is Indigo, de Gerespecteerde Visionair is heel herkenbaar. Ik ben een introverte denker en dat heeft me ver gebracht in het leven. De kwaliteiten van de balanskleur Zalm, de Speelse Rebel, zaten er van kleins af aan al in, maar door de jaren heen waren ze wat naar de achtergrond verdwenen. Nu ik me er bewust van ben en Zalm meer zichtbaar maak, voel ik ook het kind in mij weer ontplooien."

laura de jong

Laura de Jong

“Door het toepassen van mijn Talent Profiel blijf ik trouwer aan mezelf. Er zijn 100 manieren om je leven te leven en je bedrijf te runnen, maar ik doe het nu op mijn eigen unieke manier. Dat geeft veel rust. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mijn talenten inzet voor een verdieping van mijn aanbod. Ik zet de Persoonlijke Kracht methodiek nu heel regelmatig in vooral bij klanten die zichzelf kwijt zijn geraakt. Dat begint bij de kledingkast, het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken, maar dit komt vaak vanuit je binnenkant. Wie ben ik nou echt, los van alle externe ruis? Als je dat weet, kun je met kleding aan de buitenkant laten zien wie je van binnen bent.."

Foto's coaches voor PK-website - 42

Miranda Snijders

"Met mijn Talent Profiel heb ik voor mijn bedrijf nu helder dat ik ieder team, groep of individu vol zelfvertrouwen kan helpen om (weer) te stralen van binnen en buiten. Dit alles op basis van vitaliteit, autonomie, persoonlijk leiderschap en doelgericht leren en leven. Dit is waar ik blij van word en waar ik mensen mee wil helpen. Doordat ik zelf mijn talenten in beeld heb gekregen kan ik met die talenten de kracht van mijn klanten op een kleurrijke manier in beeld brengen. Ik gun ieder mens en kind te stralen van binnen en buiten in hun eigen unieke persoonlijke kracht.”