Persoonlijke Kracht Expert

Hester van Rij

Naam: Hester van Rij
Plaats: Rotterdam
Bedrijf: Kleur jouw Kompas
Website: www.kleurjouwkompas.nl
Blauwdruk: Roze, Turkoois, Olijfgroen, Lichtroze

Hi! Ik ben Hester. Leuk dat je me hier hebt gevonden! 

Sinds de geboorte van mijn dochter (in 2019) is mijn leven omringd door de kleur roze. Roze staat voor vrouwelijkheid, liefde, zorgzaamheid, kwetsbaarheid en sensitiviteit. Het is dan ook geen verrassing dat mijn grootste kracht op dit moment de kleur Roze is: de Menslievende Verzorger in de Persoonlijke Kracht methode. Het moederschap en daaropvolgend de corona pandemie waren voor mij twee levensingrijpende gebeurtenissen. En dit heeft me laten nadenken over wie ik ben (kernwaarden, drijfveren), wat ik kan (talenten, competenties) en wat bij mij past (ontwikkeling, kansen, dromen). De start van mijn verdere ontdekkingsreis is begonnen door kennis te maken met de betekenis achter kleur via Persoonlijke Kracht. En om kleur ook daadwerkelijk in te gaan zetten in mijn leven. 

Gedurende deze reis heb ik steeds beter geleerd om keuzes te maken vanuit mijzelf, om trouw aan mijzelf te blijven. 

Dit heeft geleid tot het maken van de volgende keuzes in de afgelopen periode: 

  • de opleiding tot professioneel trainer volgen en met succes afronden
  • de opleiding tot Persoonlijke Kracht coach volgen en inmiddels ben ik gecertificeerd
  • het pad van ondernemerschap verkennen, waar ik altijd van droomde
  • van baan veranderen (nog wel in loondienst bij de gemeente Rotterdam)
  • vaker nee zeggen wanneer ik iets niet wil doen of iets niet goed voelt 

 

Als je weet wie je bent, kun je keuzes maken vanuit jezelf. 

En leer je die keuzes en daarmee jezelf te omarmen. 

 

Mijn missie is om jou inzicht te geven in wie je bent om vanuit vertrouwen de juiste keuzes te maken voor jezelf. 

Met als doel om jou verder te helpen in het maken van jouw keuzes in je leven, door trouw te blijven aan wie je bent en vanuit jouw unieke kracht jouw richting te bepalen. 

Zodat je weer volop je leven kan leiden zoals jij dat wilt en meer plezier en geluk in jouw leven ervaart! 
Hoe werk ik? 
Verbindend en empathisch
Communicatief sterk
Met lef en durf
Overzichtelijk
Expressief, creatief en kleurrijk
Met een vleugje humor

 

Sta jij voor een keuze? 

Dan kan dit de start zijn van jouw bijzondere reis! 

En help ik je graag op weg!