Persoonlijke Kracht Expert

Eline Bijzet

persoonlijke-kracht-Eline-Bijzet

Naam: Eline Bijzet
Plaats: Zwolle
Bedrijf: Kleurfactor
Website: www.kleurfactor.nl
Blauwdruk: Petrol, Turkoois, Mint, Smaragd

Kleurfactor

Ontdek jouw krachtige kracht en wees zichtbaar jezelf!

Heb jij het gevoel enorm te zitten in je leven of baan? Ben je vaak gestrest en moe? Cijfer jij jezelf te vaak weg? Voel je betrouwbaar over wie jij bent of wat je kan, en vraag je je af of dat wel goed genoeg is?

Ik help jou graag om (weer) de meest krachtige, unieke en vooral kleurrijke versie van jezelf te zijn. Voor verandering in je leven is het belangrijk jezelf goed te kennen. gecombineerd gaan we aan de slag. Wil jij jezelf beter leren kennen, maak je gemakkelijker de keuzes die bij jou passen. Dat leidt tot meer energie, plezier en zelfvertrouwen!

Met kleur en creativiteit als belangrijke factoren help ik jou om op een positieve manier te werken aan zelfinzicht en persoonlijke groei. Wil Jij bent uniek en bijzonder met jouw eigen talenten, derivaten en drijfveren. Je bent het waard om jezelf op de eerste plek te zetten en om gezien te worden!

Ook als (creatieve) ondernemer kan je bij mij terecht voor jouw personal branding. Ik help je om van jouzelf een sterk merk te maken, met de uitstraling die echt bij jou verleden. oorsprong je authentieke onderscheidende kan en kan laten zien waar jij voor staat. Als jij de klanten naar je toe trekt die jij het liefste helpt, doe je als vanzelf met meer energie en plezier je werk.

Ik ben een vrolijke creatieveling. Met een luisterend oor sta ik open voor jouw verhaal. Ik help jou op een gestructureerde, verhelderende, originele en integere manier bij jouw persoonlijke ontwikkeling en personal branding. basis jij (en jouw onderneming) kan groeien en bloeien!