Persoonlijke Kracht

voor trainers

Hoe zou het zijn als je beschikt over een innovatieve tool die niet alleen de Persoonlijke Kracht van jouw klanten onthult,

maar ook een diepgaand inzicht biedt in hun talenten en de manier waarop ze zich presenteren?

Als trainer heb je diverse werkvormen om mee te werken.

Met de Persoonlijke Kracht Opleiding voeg je er een methodiek aan toe die respect heeft voor de creatieve en intuïtieve kwaliteiten die er zijn binnen een team, want je weet dat “zachte” skills niet altijd tot hun recht komen, maar er zeker ook mogen zijn!

Met de Persoonlijke Kracht Opleiding leer je hoe je de Persoonlijke Kracht Test inzet voor de deelnemers aan jouw training. Nadat je de Persoonlijke Kracht Opleiding hebt afgerond kun je zelf werken met de Persoonlijke Kracht Test en heb je de kennis in huis die je nodig hebt om deze tool te gebruiken.

Voor trainers

De Opleiding

Je hebt nooit meer twijfels of je alle talenten en kwaliteiten van de deelnemers aan je training wel naar voren haalt. Je hoeft je nooit meer af te vragen of je wel de juiste tools biedt of op de meest effectieve manier traint.

Als gecertificeerde Persoonlijke Kracht coach onthul je in een razendsnel tempo de persoonlijke kracht van de deelnemers binnen het team.

Op kleur gebaseerde methodiek

De op kleur gebaseerde methodiek geeft een diepgaand inzicht in hoe je deelnemer leert en communiceert, waar hij of zij ten diepste naar streeft en waar krachten en valkuilen liggen.

Of je nu een training geeft over persoonlijk leiderschap, communicatie, presentatie of andere onderwerpen binnen teams; de Persoonlijke Kracht Opleiding maakt jouw training diepgaander, persoonlijker en minstens twee keer zo effectief!
En ja: daarmee onderscheidt je je ook nog eens van je concullega’s…

Laat zien hoe bijzonder jij bent

even bellen

Geschikt voor jou?

Jouw trainingsmethodes en werkvormen werken prima. Maar soms zitten er deelnemers in een groep of team die niet helemaal goed uit de verf komen. Dat frustreert je: je wilt iedere deelnemer een waardevolle training geven en zó begeleiden dat hij of zij het optimale uit je training haalt.

Maar wat bij de één magisch werkt, lijkt bij de ander nauwelijks te raken.
Steeds vaker vraag je je af: hoe kan ik iedereen dezelfde diepgang bieden? Hoe kan ik sowieso zoveel waarde bieden, waardoor elke coachee écht een transformatie doormaakt? En dan juist ook die coachees die net even anders in elkaar lijken te zitten dan jijzelf.

Zelfs al laat je er een DISC-profiel, MBTI, Big Five, Enneagram of een andere persoonlijkheidsanalyse op los, de sleutel lijkt dieper te zitten…

Zullen we samen kijken of de Persoonlijke Kracht Opleiding jou en jouw bedrijf verder helpt? Maak een persoonlijke belafspraak!

Dit is wat anderen zeggen:

Miranda Snijders

"De Persoonlijke Kracht-opleiding heeft mij geweldige erkenning, herkenning en kleur aan mijn persoonlijke identiteit gegeven. HaarFocus ontdekte hier haar focus en visie, welke helder in beeld werd gebracht. Vooral bij de masterclasses kleur toen we de diepte ingingen, werd dat gevoel versterkt en voelde ik dat ik de juiste richting opging. Hierdoor werd niet alleen mijn visie steeds duidelijker, maar had ik ook de woorden gevonden om het uit te dragen."

grietje jongsma

Grietje Jongsma

"De Persoonlijke Kracht opleiding heeft mijn bedrijf de verandering gegeven waar ik al een tijd naar op zoek was, méér zichtbaarheid en identiteit! Mijn grootste drive nota bene. Geel, de meest zichtbare en zonnige  kleur met als motto: Laat zien wie jij bent! 

  De uitslag van de Persoonlijke Kracht test was een feest van herkenning. Ik ontdekte tot in de kern wie ik ben en hoe ik dit op een authentieke manier zichtbaar en kenbaar kan maken aan de wereld. Bijzonder wat kleur hierover te zeggen heeft. Het is een taal die iedereen kan leren en die je helpt om keuzes te maken die echt bij jou passen."

Sylvia Brunning

Sylvia Bruning

"De Persoonlijke Kracht Opleiding heeft me meer inzicht gegeven in mezelf. Ondanks dat ik me al wat langere tijd met persoonlijke ontwikkeling bezig houd, heeft het me toch nog bewust gemaakt van een paar blinde vlekken. En bovendien bevestiging gegeven van een aantal dingen die ik al wist, maar nog niet helemaal geïntegreerd had in mijn leven. Ik voel me momenteel meer in evenwicht en durf ook meer op mijn intuïtie en gevoel te vertrouwen."

persoonlijke kracht introductie workshop

Meld je aan voor de gratis Persoonlijke Kracht Introductie Workshop. Ontdek wat jou zo bijzonder maakt en hoe je jouw adviezen naar een hoger niveau tilt!

Deze Workshop is o.a. bedoeld voor jou als trainer! Je kunt gratis deelnemen aan deze Workshop; de Workshop is online (via Zoom) en duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. In de Workshop leer je wat de Persoonlijke Kracht Methodiek voor jou en jouw bedrijf kan betekenen.

De Workshop is inclusief gratis Persoonlijke Kracht Test!

Je ervaart zelf deze innovatieve methodiek die je op jouw manier in kunt zetten voor teams en groepen..

De Persoonlijke Kracht Methodiek maakt op een positieve manier de unieke kracht van jouw klanten zichtbaar zonder hen in een hokje te stoppen. Er ontstaat meer respect voor alle talenten, ook de intuïtieve, creatieve en andere “zachtere” skills.

ons boek

Heb je meer inzichten nodig?

Wil jij jouw grootste kracht en kern ontdekken ? 

Wil jij laten zien wie jij bent en wat jij wilt?

Wil jij helemaal achter jouw waarde gaan staan?

Dan is het boek “Kleur jouw Kracht” voor jou bedoeld. In dit boek vind je volop inspiratie voor jouw persoonlijke en zakelijke groei, met volop kleurrijke tips voor talentontwikkeling en personal branding om zo jouw kracht te versterken.

Dit boek is voor krachtzoekers en kleurliefhebbers, voor iedereen die antwoord zoekt op de essentiële vraag “wie ben ik?” en voor iedereen die meer zichtbaar wil worden én voor ondernemers die vanuit hun authentieke kracht willen ondernemen.

Jannie en Pauline

Veel gestelde vragen over de Opleiding