Persoonlijke Kracht

voor imago experts

Hoe zou het zijn als je beschikt over een tool die niet alleen de Persoonlijke Kracht van jouw klanten onthult,

maar ook een diepgaand inzicht biedt in hun talenten en de manier waarop ze zich presenteren?

Met de Persoonlijke Kracht-methodiek weet je al bij het begin van je advies of traject hoe jouw klant in elkaar steekt en hoe je hem of haar het beste kunt adviseren.

Starten bij de persoonlijkheid van je klant en vanuit daar een authentieke uitstraling neerzetten.

Met de Persoonlijke Kracht Opleiding leer je hoe je de Persoonlijke Kracht Test inzet voor jouw klanten. Nadat je de Persoonlijke Kracht Opleiding hebt afgerond kun je zelf werken met de Persoonlijke Kracht Test en heb je de kennis in huis die je nodig hebt om deze tool te gebruiken.

Voor imago experts

De Opleiding

Je hebt nooit meer twijfels of je wel de juiste adviezen geeft.
Je hoeft je nooit meer af te vragen of je een klant wel de juiste tools biedt of op de meest effectieve manier adviseert.Op kleur gebaseerde methodiek

Als gecertificeerde Persoonlijke Kracht coach onthul je in een razendsnel tempo de persoonlijke kracht van je klanten. De op kleur gebaseerde methodiek geeft een diepgaand inzicht in de persoonlijkheid van je klant, waar hij of zij ten diepste naar streeft en waar de krachten en valkuilen liggen. Of je nu kortere 1 op 1 adviezen geeft, een langer traject biedt of werkt met groepen en teams: de Persoonlijke Kracht Opleiding maakt jouw adviezen extra diepgaand, persoonlijk en minstens twee keer zo effectief!


Je maakt een unieke verbinding met de binnenkant van je klant en de uiterlijke kenmerken, wat je wel voelt, maar niet altijd de juiste woorden voor kunt vinden. En ja: je onderscheidt je daarmee ook nog eens van je concullega’s…

Laat zien hoe bijzonder jij bent

even bellen

Geschikt voor jou?

Jouw analysemethode werkt prima, maar niet voor iedere klant even goed. Dat frustreert je: je wilt zo graag de juiste adviezen geven. Elke klant zó begeleiden dat hij of zij stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit gaat.

Maar wat bij de één magisch werkt, lijkt bij de ander nauwelijks te raken.
Steeds vaker vraag je je af: hoe kan ik iedereen een zo kloppend mogelijk advies geven? Hoe kan ik sowieso zoveel waarde bieden, dat elke klant een échte transformatie doormaakt? En dan juist ook die klanten die net even anders in elkaar lijken te zitten dan hun uiterlijke kenmerken laten zien. Dat heb jij niet geleerd tijdens je analyse opleiding.

Zelfs al laat je er al je kennis en skills op los, de sleutel lijkt dieper te zitten…

Zullen we samen kijken of de Persoonlijke Kracht Opleiding jou en jouw bedrijf verder helpt? Maak een persoonlijke belafspraak!

persoonlijke kracht introductie workshop

Meld je aan voor de gratis Persoonlijke Kracht Introductie Workshop. Ontdek wat jou zo bijzonder maakt en hoe je jouw adviezen naar een hoger niveau tilt!

Deze Workshop is o.a. bedoeld voor jou als Imago Expert! Je kunt gratis deelnemen aan deze Workshop; de Workshop is online (via Zoom) en duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. In de Workshop leer je wat de Persoonlijke Kracht Methodiek voor jou en jouw bedrijf kan betekenen.

De Workshop is inclusief gratis Persoonlijke Kracht Test!

Je ervaart hoe je met de Persoonlijke Kracht Test inzicht in de talenten en drijfveren van je klanten krijgt, zodat je die kunt vertalen naar een uitstraling die daarbij past.  

De Persoonlijke Kracht Methodiek daagt jou en je klanten uit om letterlijk hun Persoonlijke Kracht aan te trekken en te laten zien hoe bijzonder ze zijn en hoe ze vanuit die kracht de beste versie van zichzelf mogen zijn.

Dit is wat anderen zeggen:

Berber van der Bles

Berber van der Bles

"Net zoals op persoonlijk vlak, heeft het de uitslag van de Persoonlijke Kracht Test mij rust en inzicht gebracht in wat qua werk het best bij mij past. En dat ik dus op m’n best ben als ik de dingen luchtig aan mag pakken en mensen mag inspireren. Daarnaast heeft het me de verdiepende tool gegeven die wat mij betreft echt nog ontbrak in mijn bedrijf. Het voelt als het laatste puzzelstukje wat ik al heel lang zocht. Met mijn ‘gewone’ kleur- en stijladviezen miste ik een stukje diepgang."

lineke kool

Lieneke Kool

"De Persoonlijke Kracht Opleiding heeft er voor gezorgd dat ik het aanbod wat ik voor ogen had aan te gaan bieden als businesscoach, nog veel completer heeft gemaakt voor mijn klant dan wat ik van te voren had kunnen bedenken. Ik ben altijd bezig geweest met het mooier maken van mijn klanten als kapster en als kleur, stijl en imago expert. "

laura de jong

Laura de Jong

"Ik heb de Persoonlijke Kracht Opleiding gevolgd omdat ik bij 1 van de gecertificeerde PK- Coaches de PK-test heb gedaan. Dat ga zoveel helderheid over mezelf en mijn bedrijf, waardoor ik keuzes heb gemaakt en stappen ben gaan zetten. Door het toepassen van de uitslag van mijn Persoonlijke Kracht Test blijf ik trouwer aan mezelf. Er zijn 100 manieren om je leven te leven en je bedrijf te runnen, maar ik doe het nu op mijn eigen unieke manier. Dat geeft veel rust."

ons boek

Heb je meer inzichten nodig?

Wil jij jouw grootste kracht en kern ontdekken ? 

Wil jij laten zien wie jij bent en wat jij wilt?

Wil jij helemaal achter jouw waarde gaan staan?

Dan is het boek “Kleur jouw Kracht” voor jou bedoeld. In dit boek vind je volop inspiratie voor jouw persoonlijke en zakelijke groei, met volop kleurrijke tips voor talentontwikkeling en personal branding om zo jouw kracht te versterken.

Dit boek is voor krachtzoekers en kleurliefhebbers, voor iedereen die antwoord zoekt op de essentiële vraag “wie ben ik?” en voor iedereen die meer zichtbaar wil worden én voor ondernemers die vanuit hun authentieke kracht willen ondernemen.

Jannie en Pauline

Veel gestelde vragen over de Opleiding