Persoonlijke Kracht

voor coaches

Hoe zou het zijn als je beschikt over een tool die niet alleen de Persoonlijke Kracht van jouw klanten onthult,

maar ook een diepgaand inzicht biedt in hun talenten en de manier waarop ze zich presenteren?

Met de Persoonlijke Kracht-methodiek heb je al bij het begin van een traject inzicht in hoe jouw coachee in elkaar steekt en hoe je hem of haar het beste kunt begeleiden. Meteen de diepte in en naar een échte transformatie!


In de Persoonlijke Kracht Opleiding leer je hoe de methodiek toepast.

Met de Persoonlijke Kracht Opleiding leer je hoe je de Persoonlijke Kracht Test inzet voor jouw coachees. Nadat je de Persoonlijke Kracht Opleiding hebt afgerond kun je zelf werken met de Persoonlijke Kracht Test en heb je de kennis in huis die je nodig hebt om deze tool te gebruiken.

Persoonlijke Kracht

De Opleiding

Je hebt nooit meer twijfels of je iemand wel in de juiste richting coacht.
Je hoeft je nooit meer af te vragen of je een coachee wel de juiste tools biedt of op de meest effectieve manier begeleidt.Als Persoonlijke Kracht-gecertificeerd coach onthul je in een razendsnel tempo de persoonlijke kracht van je coachklanten. De op kleur gebaseerde methodiek geeft een diepgaand inzicht in hoe je coachee leert en communiceert, waar hij of zij ten diepste naar streeft, waar krachten en valkuilen liggen, of je nou coacht op loopbaan, op persoonlijk leiderschap, op zelfvertrouwen, op uiterlijke presentatie of op heel iets anders: de Persoonlijke Kracht-opleiding maakt jouw coaching extra diepgaand, persoonlijk en minstens twee keer zo effectief!
En ja: daarmee onderscheid je je ook nog eens van je concullega’s…

Voor coaches

De Opleiding

Je hebt nooit meer twijfels of je iemand wel in de juiste richting coacht.
Je hoeft je nooit meer af te vragen of je een coachee wel de juiste tools biedt of op de meest effectieve manier begeleidt.Op kleur gebaseerde methodiek

Als gecertificeerd Persoonlijke Kracht coach onthul je in een razendsnel tempo de persoonlijke kracht van je klanten. De op kleur gebaseerde methodiek geeft een diepgaand inzicht in hoe je coachee leert en communiceert, waar hij of zij ten diepste naar streeft en waar krachten en valkuilen liggen. Of je nou coacht op loopbaan, op persoonlijk leiderschap, op zelfvertrouwen, op uiterlijke presentatie of op heel iets anders: de Persoonlijke Kracht Opleiding maakt jouw coaching extra diepgaand, persoonlijk en minstens twee keer zo effectief!
En ja: daarmee onderscheid je je ook nog eens van je concullega’s…

Laat zien hoe bijzonder jij bent

even bellen

Geschikt voor jou?

Jouw coachingsmethode werkt prima, maar niet voor iedere coachee even goed. Dat frustreert je: je wilt de diepte in. Elke coachee zó begeleiden dat hij of zij het optimale uit je coaching haalt.

Maar wat bij de één magisch werkt, lijkt bij de ander nauwelijks te raken.
Steeds vaker vraag je je af: hoe kan ik iedereen dezelfde diepgang bieden? Hoe kan ik zoveel waarde bieden, dat elke coachee écht een transformatie doormaakt? En dan juist ook die coachees die net even anders in elkaar lijken te zitten dan jijzelf.

Zelfs al laat je er een DISC-profiel, MBTI, Big Five, Enneagram of een andere persoonlijkheidsanalyse op los, de sleutel lijkt dieper te zitten…

Zullen we samen kijken of de Persoonlijke Kracht Opleiding jou en jouw bedrijf verder helpt? Maak een 1 op 1 belafspraak!

Dit is wat anderen zeggen:

Gabie Devaney

Gabie Devaney

"Tijdens de Persoonlijke Kracht Opleiding heb ik alles heb geleerd over de psychologie van kleur en hoe je deze inzet om de kracht van mensen te versterken en zichtbaar te maken. Dit is een zeer waardevolle aanvulling op het aanbod van mijn onderneming. De creatieve ervaring van mijn klanten heeft nog meer diepgang en betekenis gekregen. Zakelijk gezien heeft deze waardevermeerdering van mijn kennis een heel positief effect gehad op mijn omzet."

Corien Struijk

"De Persoonlijke Kracht Methodiek is heel belangrijk voor mijn bedrijf, het is de basis van al mijn trajecten. Aan de hand van de uitslag krijgen mijn klanten veel beter inzicht in zichzelf, ze gaan stappen zetten, durven zichtbaar te worden. Ze boeken al snel mooie vooruitgangen. Ik gebruik de Persoonlijke Kracht Test zowel voor mijn trajecten voor persoonlijke ontwikkeling als voor de trajecten die ik met onderneemsters doe."

An-Truyens

An Truyens

"Als start van de Persoonlijke Kracht Opleiding kreeg ik mijn eigen uitslag van de PK-Test. Dit heeft heel letterlijk mijn leven kleur gegeven en daarnaast ook veel inzichten over wie ik zelf ben en wat ik te doen heb om te groeien. Ik leerde deze Methodiek kennen in een zeer heftige periode van mijn leven. Het heeft me geholpen om niet in een slachtofferrol te kruipen en wel mijn uitdagingen aan te gaan. Voor mij heeft de Persoonlijke Kracht Methodiek bewezen dat kleuren ook in heftige situaties kunnen helpen om de positiviteit te behouden en mogelijkheden te zien. Persoonlijke Kracht heeft mij houvast gegeven om stap voor stap te groeien als persoon."

persoonlijke kracht introductie workshop

Meld je aan voor de gratis Persoonlijke Kracht Introductie Workshop. Ontdek wat jou zo bijzonder maakt en hoe je jouw adviezen naar een hoger niveau tilt!

Deze Workshop is o.a. bedoeld voor jou als coach! Je kunt gratis deelnemen aan deze Workshop; de Workshop is online (via Zoom) en duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. In de Workshop leer je wat de Persoonlijke Kracht Methodiek voor jou en jouw bedrijf kan betekenen.

De Workshop is inclusief gratis Persoonlijke Kracht Test!

Je ervaart wat de uitslag van de test voor jouw coachees kan betekenen en hoe het zal zijn om deze test toe te passen in jouw adviezen.

De Persoonlijke Kracht Methodiek is de enige methodiek die Persoonlijke Kracht meet, versterkt en zichtbaar maakt op een positieve manier, zonder mensen in een hokje te stoppen.

ons boek

Heb je meer inzichten nodig?

Wil jij jouw grootste kracht en kern ontdekken ? 

Wil jij laten zien wie jij bent en wat jij wilt?

Wil jij helemaal achter jouw waarde gaan staan?

Dan is het boek “Kleur jouw Kracht” voor jou bedoeld. In dit boek vind je volop inspiratie voor jouw persoonlijke en zakelijke groei, met volop kleurrijke tips voor talentontwikkeling en personal branding om zo jouw kracht te versterken.

Dit boek is voor krachtzoekers en kleurliefhebbers, voor iedereen die antwoord zoekt op de essentiële vraag “wie ben ik?” en voor iedereen die meer zichtbaar wil worden én voor ondernemers die vanuit hun authentieke kracht willen ondernemen.

Jannie Boer

Veel gestelde vragen over de Opleiding