Persoonlijke Kracht

voor branding specialisten

Hoe zou het zijn als je beschikt over een tool die niet alleen de Persoonlijke Kracht van jouw klanten onthult,

maar ook een diepgaand inzicht biedt in hun drijfveren, talenten en de manier waarop ze zich presenteren?

Met de Persoonlijke Kracht Opleiding kun je elke klant een persoonlijk profiel bieden met passende kleuren en vormen.
Je kunt de unieke kwaliteiten en kernwaarden van je klant laten zien in je branding adviezen.

Met de Persoonlijke Kracht Opleiding leer je hoe je de Persoonlijke Kracht Test inzet voor jouw klanten. Nadat je de Persoonlijke Kracht Opleiding hebt afgerond kun je zelf werken met de Persoonlijke Kracht Test en heb je de kennis in huis die je nodig hebt om deze tool te gebruiken.

Voor branding specialisten

De Opleiding

Je hebt nooit meer twijfels of je iemand wel de juiste persoonlijke branding geeft.
Je hoeft je nooit meer af te vragen of je jouw klanten wel de juiste tools biedt of op de meest effectieve manier adviseert.Als gecertificeerd Persoonlijke Kracht coach onthul je in een razendsnel tempo de persoonlijke kracht van je klanten. De op kleur gebaseerde methodiek geeft een diepgaand inzicht in hoe je klant communiceert en het bedrijf runt. Waar je klant ten diepste naar streeft, waar krachten en valkuilen liggen en hoe je dat in een branding advies laat zien. Of je nu een branding of re-branding advies geeft, de Persoonlijke Kracht-test maakt jouw adviezen extra persoonlijk en minstens twee keer zo effectief!
Je hebt geen discussie meer met je klanten over kleuren… En ja: daarmee onderscheid je je ook nog eens van je concullega’s…

Laat zien hoe bijzonder jij bent

even bellen

Geschikt voor jou?

Jouw branding methode werkt prima, maar niet voor iedere klant even goed. Dat frustreert je: je wilt snel mooie branding adviezen geven. Elke klant zó adviseren dat hij of zij het optimale uit je branding haalt.
Maar wat bij de één magisch werkt, lijkt bij de ander nauwelijks te raken.
Steeds vaker vraag je je af: hoe kan ik iedereen een persoonlijk afgestemde branding bieden, zonder dat een klant twijfelt aan je kleurgebruik.
Hoe kan ik sowieso zoveel waarde bieden, waardoor elke klant écht een branding krijgt die op het lijf geschreven is? En dan juist ook die klanten die net even anders in elkaar lijken te zitten dan jijzelf.
Zelfs al laat je er een branding analyse op los, de sleutel lijkt toch dieper te zitten…
Zullen we samen kijken of de Persoonlijke Kracht Opleiding jou en jouw bedrijf verder helpt? Maak een persoonlijke belafspraak!

Dit is wat anderen zeggen:

persoonlijke-kracht-Ellen-Joziasse

Ellen Joziasse

"Tijdens de Persoonlijke Kracht Opleiding heb ik als eerste mijn eigen PK-Test gemaakt en besproken. De uitslag van mijn Persoonlijke Kracht test heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf beter heb leren kennen. Hierdoor snap ik, herken ik en erken ik nu beter mijn onderliggende verlangens en gevoelens. En dat geeft rust en vertrouwen (in mezelf). En juist doordat de Persoonlijke Kracht Methodiek dit allemaal zo inzichtelijk maakt, handel ik er nu ook naar.

lineke kool

Lieneke Kool

"De Persoonlijke Kracht Opleiding heeft er voor gezorgd dat ik het aanbod wat ik voor ogen had aan te gaan bieden, nog veel completer heeft gemaakt voor mijn klant dan wat ik van te voren had kunnen bedenken. Ik ben altijd bezig geweest met het mooier maken van mijn klanten als kapster en als kleur, stijl en imago expert. En nu gebruik ik de Persoonlijke Kracht Methodiek als onderlegger van al mijn programma's, trajecten en ook in de masterclasses die ik geef aan groepen en teams. "

An-Truyens

An Truyens

"Als start van de Persoonlijke Kracht Opleiding kreeg ik mijn eigen uitslag van de PK-Test. Dit heeft heel letterlijk mijn leven kleur gegeven en daarnaast ook veel inzichten over wie ik zelf ben en wat ik te doen heb om te groeien. Voor mij heeft de Persoonlijke Kracht Methodiek bewezen dat kleuren ook in heftige situaties kunnen helpen om de positiviteit te behouden en mogelijkheden te zien. Persoonlijke Kracht heeft mij houvast gegeven om stap voor stap te groeien als persoon."

persoonlijke kracht introductie workshop

Meld je aan voor de gratis Persoonlijke Kracht Introductie Workshop. Ontdek wat jou zo bijzonder maakt en hoe je jouw adviezen naar een hoger niveau tilt!

Deze Workshop is o.a. bedoeld voor jou als Branding Expert! Je kunt gratis deelnemen aan deze Workshop; de Workshop is online (via Zoom) en duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. In de Workshop leer je wat de Persoonlijke Kracht Methodiek voor jou en jouw bedrijf kan betekenen.

De Workshop is inclusief gratis Persoonlijke Kracht Test!

Je ervaart zelf hoe jij deze creatieve methodiek op je eigen manier in kunt zetten voor de branding van jouw klanten.

De Persoonlijke Kracht Methodiek maakt op een positieve manier de unieke kracht en kernwaarden van jouw klanten zichtbaar en zet deze waarden om in de juiste kleur, stijl en vormen. 

Geen discussies en lange gesprekken meer doordat je het kleurprofiel in kunt zetten voor de branding van je klanten. Het resultaat van de Persoonlijke Kracht-Test geeft deze kleuren helder weer.

ons boek

Heb je meer inzichten nodig?

Wil jij jouw grootste kracht en kern ontdekken ? 

Wil jij laten zien wie jij bent en wat jij wilt?

Wil jij helemaal achter jouw waarde gaan staan?

Dan is het boek “Kleur jouw Kracht” voor jou bedoeld. In dit boek vind je volop inspiratie voor jouw persoonlijke en zakelijke groei, met volop kleurrijke tips voor talentontwikkeling en personal branding om zo jouw kracht te versterken.

Dit boek is voor krachtzoekers en kleurliefhebbers, voor iedereen die antwoord zoekt op de essentiële vraag “wie ben ik?” en voor iedereen die meer zichtbaar wil worden én voor ondernemers die vanuit hun authentieke kracht willen ondernemen.

Jannie en Pauline

Veel gestelde vragen over de Opleiding