DE PERSOONLIJKE KRACHT METHODIEK

PERSOONLIJKE KRACHT

DE METHODIEK

DE PERSOONLIJKE KRACHT METHODIEK MEET, VERSTERKT & MAAKT JOUW KRACHT ZICHTBAAR

De Persoonlijke Kracht Methodiek legt de nadruk op wat er al in je zit, met een positieve waardering voor kracht en talenten.

De Persoonlijke Kracht methodiek daagt je uit om letterlijk je kracht aan te trekken en te laten zien hoe bijzonder jij bent.

Hierdoor ontwikkel jij jouw persoonlijke kracht én maak je deze in je non-verbale communicatie voor de ander zichtbaar.

De Persoonlijke Kracht Methodiek maakt op een positieve manier jouw unieke kracht zichtbaar zonder je in een hokje te stoppen.

Met de Persoonlijke Kracht Test krijg je inzicht in talenten en drijfveren.

Je leert hoe je jouw unieke kracht zichtbaar maakt.

Je wordt beter gezien, gehoord en gewaardeerd.

Je kunt meer bereiken en betekenen.

Wij gunnen het jou om je droom te leven.

persoonlijke kracht coach

An Truyens vertelt

An is 1 van de coaches die met de Persoonlijke Kracht Methodiek werkt. 

Wil je weten of de Persoonlijke Kracht Methodiek ook voor jou werkt? Plan een MatchCall in met Jannie Boer van Persoonlijke Kracht zodat je dit samen met haar kunt bespreken.

LAAT ZIEN HOE BIJZONDER JIJ BENT

Het Persoonlijke Kracht Model
Boek een MatchCall

Boek een Matchcall

Je wordt gebeld voor een vrijblijvend persoonlijke gesprek zodat we al jouw vragen over ons aanbod kunnen beantwoorden

Het Persoonlijke Kracht Model dat ten grondslag ligt aan de Persoonlijke Kracht Methodiek bestaat uit 4 Elementen die inzicht geven in hoe jij de dingen moeiteloos doet en 10 Kleurfamilies die staan voor wat jij het allerbelangrijkste in het leven vindt. Dit resulteert in 40 unieke Powertypes – 40 Krachtpersoonlijkheden.

Je Blauwdruk bestaat uit je 4 hoogst scorende Powertypes, Balanspowertype en inzicht gevende scores op alle Elementen en alle Kleurfamilies.

De Persoonlijke Kracht Methodiek bestaat uit de online Persoonlijke Kracht Test, uitgebreide Persoonlijke Kracht rapportages en kleurrijke materialen om jouw adviezen kracht bij te zetten.

De Persoonlijke Kracht Meting bestaat uit 40 vragen en duurt ongeveer een half uur om in te vullen. Daarmee word jouw unieke kracht gemeten.

De Persoonlijke Kracht Methodiek bestaat uit 4 stappen:
1. Jouw Verlangen
2. Jouw Powertype
3. Jouw Blauwdruk
4. Jouw Impact

Deze 4 stappen vormen de basis om op een gestructureerde & creatieve manier je grootste kracht, unieke kwaliteiten en diepste drijfveren te ontdekken, ontwikkelen en zichtbaar te maken. Zodat je meer impact hebt en bereikt en betekent waar jij van droomt.

dit maakt de persoonlijke kracht methodiek uniek
Boek een MatchCall

Boek een Matchcall

Je wordt gebeld voor een vrijblijvend persoonlijke gesprek zodat we al jouw vragen over ons aanbod kunnen beantwoorden

 • De enige methodiek die Persoonlijke Kracht meet.

 • De Persoonlijke Kracht-Test meet de hele mens – werk en privé – ratio en gevoel.

 • Legt positief de nadruk op wat er is en verder kan groeien.

 • Door de natuurlijke en associatieve taal van Elementen en Kleur worden resultaten beter onthouden en toegepast.

 • Door de Blauwdruk wordt in één oogopslag zichtbaar wat elk mens uniek maakt. Deze methode stopt mensen niet in hokjes.

 • De kracht van kleur om ontwikkeling moeiteloos in gang te zetten.

 • De unieke verbinding tussen persoonlijkheid en imago.

 • Je trekt je grootste kracht letterlijk aan, waardoor je uniek zichtbaar wordt.

VALIDATIE VAN DE PERSOONLIJKE KRACHT METHODIEK
 • Analyse van duizenden praktijkgegevens.

 • Gebaseerd op de filosofie van Elementen en de psychologie van Kleur.

 • Herkenbaarheidsscore van 9.0 gemeten bij klanten.

 • Gevalideerd door onderzoek samen met de TU Eindhoven, waarbij o.a. is aangetoond is dat het dragen van jouw krachtkleur jouw gedrag in positieve mate beïnvloedt en je zelfvertrouwen vergroot.

DIT IS WAT ANDEREN ZEGGEN

Gabie Devaney

Gabie Devaney

"De Persoonlijke Kracht Methodiek is een zeer waardevolle aanvulling op het aanbod van mijn onderneming. De creatieve ervaring van mijn klanten heeft nog meer diepgang en betekenis gekregen. Zakelijk gezien heeft deze uitbereiding een heel positief effect op mijn omzet.”

lineke kool

Lineke Kool

"De Persoonlijke Kracht-methodiek maakt het voor mij een stuk gemakkelijker als businesscoach om te zien vanaf welke startpunt we vertrekken en welke tools en opdrachten ik kan inzetten, zodat mijn klant zo snel en effectief mogelijk een eerste resultaat kan behalen, waardoor er een beweging en verandering ontstaat in haarzelf en haar business. Deze twee: persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei gaan namelijk hand in hand. Ik bouw met mijn klant aan een fundament voor Flow & Succes in business!"

Corien Struijk

"De Persoonlijke Kracht Methodiek is heel belangrijk voor mijn bedrijf. Voor al mijn trajecten is de uitslag van de Persoonlijke Kracht Test de basis. Het geeft mij heel veel inzicht in mijn klant, waardoor ik hen verder brengen kan. Daarnaast gebruik ik de uitslag van mijn eigen test als ijkpunt. Loopt iets niet lekker of heb ik het niet naar mijn zin in mijn bedrijf? Dan lees ik de uitslag weer en meestal wordt dan duidelijk waar ik verandering in aan moet brengen."

wil jij werken met DE PERSOONLIJKE KRACHT METHODIEK?

We horen graag van je! Neem contact met ons op via info@persoonlijkekracht.nl, benader ons via social media of plan zelf een ‘MatchCall” in!