Persoonlijke Kracht Expert

Christi Houwers

Christi Houwers

Naam: Christi Houwers 
Plaats:
Markelo
Bedrijf: 
Inside Outfits
Website: 
www.insideoutfits.nl
Blauwdruk:
Crème, Limegroen, Lila en Zalm

Mijn naam is Christi Houwers en ik help vrouwen bij het ondernemen van een persoonlijke rebranding.

Vanuit mijn verlangen om te inspireren en te laten groeien, help ik jou op enthousiaste wijze in jouw zoektocht naar jouw eigen identiteit en duidelijkheid, zodat je meer vrijheid en geluk ervaart in jouw leven!

Soms beland je ontdekking op een punt in je leven, waarbij het niet meer voelt of jij het leven leeft, maar dat het leven jou leeft. Ook alle kleur uit je leven is verdwenen. De kleuren, die aan de wereld laten zien, hoe jij je voelt, wat jij mooi en belangrijk vindt. Die jouw diepste persoonlijke ik toon. Jouw waarden, kwaliteiten en talenten. Jouw kleuren. Die jou laten stralen.

Maar als jij jezelf niet laat zien en je verschuilt in het verkeerde jasje…gaan aan anderen aan je voorbij. Letterlijk en figuurlijk. En beperk je jezelf op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Er is er maar één zoals jij en ik help je om die persoon (weer) te zijn. Jij hebt alle sleutels in handen om jouw eigen leven, jouw werk of jouw bedrijf te kleuren.

Een kleine waarschuwing vooraf! Het gaat niet alleen over het uiterlijk, over kleuren, kleding of vormen. In essentie gaat alles wat we doen over jou!

Laat de wereld jouw echte kleuren, jouw persoonlijke kracht ervaren.