Persoonlijke Kracht Expert

Astrid Verweij-Kauer

persoonlijke-kracht-Astrid-Verweij

Naam: Astrid Verweij-Kauer
Plaats:
Bennekom
Bedrijf:
Loopbaanadvies Gelderland
Website: 
www.loopbaanadviesgelderland.nl
Blauwdruk:
cyaan, petrol, mint, magenta

Bij Loopbaanadvies Gelderland kun je terecht voor Loopbaanadvies, Studiekeuze coaching en Vitaliteitscoaching. Bij mijn trajecten en adviesgesprekken maak ik gebruik van de Persoonlijke Kracht Methodiek om helder te krijgen waar jouw diepste drijfveer en grootste kracht zit en hoe jij de dingen moeiteloos voor elkaar krijgt. Die kennis is een prachtige basis en het uitgangspunt voor mijn gesprek(en) met jou. U kunt ook terecht voor diverse maatwerktrainingen op het gebied van Solliciteren, Personal branding, LinkedIn en Persoonlijk leiderschap.

Ik ben een enthousiaste, gemotiveerde en arbeidsmarktgerichte adviseur en coach, die haar creativiteit, werk- en levenservaring inzet om jou verder te brengen. Mijn motto: “als je ergens wilt komen, moet je op weg gaan”, geeft aan dat ik jouw eigen kracht inzet om jou de door jou gestelde doelen te laten bereiken.