Persoonlijke Kracht Expert

Arnika Vloet

Naam: Arnika Vloet

Bedrijf: Bij Puur Arnika

Website: www.bijpuurarnika.nl

Blauwdruk:

Mijn missie is om samen met jou je beste versie van jezelf te worden!
Meer zelfvertrouwen, energie en regie!
Als persoonlijke kracht en ontwikkelcoach help en prikkel ik veelal jong volwassen of (hoog) gevoelige personen in de zoektocht naar zichzelf.

Wie ben ik? Wie wil ik zijn, wat voel ik nu en hoe kom ik beter in mijn vel. Mijn hoofd tolt ervan en ik wil meer zelfvertrouwen…


Een puzzel een zoektocht!

Door mijn eigen ervaring in het leven van gevoelig zijn, chronische klachten en harde levenslessen herken ik deze vragen maar al te goed. Ik bleef zoeken naar iets waardoor ik andere hierin nog beter kan helpen naast hetgeen ik al in coachen geleerd had.

Door de persoonlijke kracht methodiek in te zetten ontstaat er zoveel positiviteit, inzicht, duidelijkheid, richting! Door de kwaliteiten letterlijk te zien en ervaren kan er een pad gekozen worden, samen… wij maken de kleine stappen concreet! Hierdoor groei en ontwikkelt je regie, balans,  ZELFVERTROUWEN en vooral ook plezier! Met als resultaat, met kracht de deur uit als de beste versie van jezelf!


Ik verbind, ik zet in wat ik voel, beluister en durf pijnpunten te benoemen, bied handvatten, kennis maar zorg vooral dat JIJ weer verder kan! Op een creatieve wijze zowel in denken als doen!

Groetjes, Arnika Vloet