Persoonlijke Kracht Expert

Annie van der Werf

persoonlijke-kracht-Anie-van-der-Werf

Naam : Annie van der Werf
Plaats : Echtenerbrug
Bedrijf : Annie van der Werf, loopbaan- en imagocoach
Website : www.annievanderwerf.nl
Blauwdruk : Okergeel, Aubergine, Indigo en Petrol

Loop jij vast op begrip, ben je niet voldoende zichtbaar, durf je je niet uit te spreken of voel je je niet gewaardeerd binnen je werkomgeving waardoor je je beperkt niet optimaal durft in te zetten?

Er is niets vervelender dan dat je leuk werkt en daar ook goed in bent, maar dat je niet gezien, gehoord en/of gewaardeerd wordt. Daarom kruipt je schulp, wordt stil, je gaat aanpassen en alles bij jezelf zoekt. Om maar niet te vergeten dat je misschien veel gaat nadenken.

Hallo, ik ben Annie van der Werf en ik zet mijn talent in om vrouwelijke werknemers te helpen om hun talent te ontdekken en met zekerheid te handelen binnen de organisatie van het bedrijf, zodat ze weer met veel plezier naar hun werk gaan .

Ik geloof namelijk dat je niet altijd hoeft te veranderen van baan, maar dat de oplossing in jouzelf zit!

Ik help je dan ook graag om een ​​duidelijk beeld te krijgen van wie je bent, wat je wilt, wat je nodig hebt en hoe je dat laat zien zodat jij meer werkplezier ervaart.

Mocht het blijken dat de verandering van de werk(omgeving) wel nodig is, dan help ik je graag met arbeidsmarktproof worden. Denk daarbij aan een goed Cv, motivatiebrief en LinkedIn profiel plus de juiste kleur en kleding voor je sollicitatiegesprek.

Werk vanuit jezelf en trek het succes aan dat jij wilt!

Ik help niet alleen individuen maar ook teams binnen organisaties met helder krijgen waar ze echt voor staan ​​​​zodat ze een grotere impact maken en uitstralen wie ze zijn.

Mag ik je verder helpen?