Persoonlijke Kracht Expert

Annelies Vermeulen

Naam: Annelies Vermeulen
Plaats: Bergschenhoek
Bedrijf: Spring by Anne
Website:  www.springbyanne.nl
Blauwdruk: Roze, Lavendel, Cerise, Paars

Expertise: Coach en trainer in de zorg, loopbaancoach.

Mijn motto is “Do all things with love”

Als je bent en doet waar je van houdt, word je een gelukkiger mens.
Het is net als bij bloemen in de knop, zij hebben zon, warmte en water nodig om tot bloei te komen. Hoe kunnen we jouw verborgen talenten naar boven laten komen zodat jij kan stralen.

De lente om dit te ontdekken staat voor de deur, en ik ben er om je te begeleiden op deze opwindende reis. Samen zullen we jouw ware kwaliteiten onthullen en jij mag jezelf ruimte geven om te groeien en te bloeien.

Door inzicht in kleur toe te passen, zul je ontdekken hoe je jouw innerlijke kracht kunt versterken. Het is tijd om jezelf de vrijheid te geven om jezelf liefde te geven, zonder anderen tekort te doen.

In mijn coaching en training, zowel individueel als in teamverband, begeleid ik je op deze reis van zelfontdekking. Als loopbaancoach help ik je ook om je professionele pad helder te krijgen.

Het is jouw tijd om te schitteren, en in balans te komen. Neem die eerste stap naar een leven waarin je bloeit, je kwaliteiten omarmt en jezelf op nummer één zet. Samen zullen we jouw innerlijke bloemen laten bloeien in de tuin van zelfliefde en persoonlijke groei.

Ben je klaar om tot bloei te komen? Laten we samen op reis gaan!